Pant partnere

Vores PANT-Partnere redesigner vores PANT-produkter, og viser hvordan kreativitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Det tøj der bliver afleveret som PANT i vores butikker, bliver givet videre til vores PANT-Partnere, der laver nye designs ud af tingene som f.eks. børnetøj og puder. Målet er at forlænge levetiden på vores produkter, og inspirere dig til at gøre det samme.

Partnere

Nål & tråd

Nål og Tråd er en socialøkonomisk virksomhed, der fungerer som en systue for mennesker med forskellige udfordringer og forudsætninger. Systuen er med til at skabe tryghed og fællesskab hos de deltagende. Det er et arbejdsfællesskab, hvor det handler om at skabe glæde og succesoplevelser.

Hos Nål og Tråd er der fokus på bæredygtighed, hvor de dagligt forvandler brugte tekstiler til nye unika produkter. Som et alternativ til at smide et brugt stykke tøj ud, kan de godt lide ideen om at forlænge levetiden ved at re-designe det, men bæredygtighed kan også have andre vinkler. Det handler nemlig ikke nødvendigvis kun om materialer, men i lige så høj grad om det menneskelige bag processerne. Derfor er de også glade for, at samarbejde med en virksomhed med fokus på social bæredygtighed mellem mennesker.

Sammen med Nål og Tråd re-designer vi gammelt LAKOR tøj, og laver det til en unik børnekollektion.
Vores tøj kommer altid med en historie når det bliver lavet, og når du afleverer det som PANT sørger Nål og Tråd for at skrive et nyt kapitel i tøjets historie. Hold øje med vores nyhedsbrev, for at få mere info om, hvor og hvornår Nål og Tråds LAKOR designs kan købes.

Følg dem på Instagram her: @kk_redesign

Byggehygge

Byggehygge er en dansk virksomhed, der har fokus på upcycling, møbeldesign, og bæredygtige projekter.
Personenerne bag Byggehygge er Anders og Lasse, der sammen vandt Mesterskaberne på Dr 1.

Byggehygge er kendt for at genanvende og ’upcycle’ produkter, og på kreativ vis lave nye produkter ud af gamle materialer.
Til daglig guider de dig igennem, hvordan du selv kan lave kreative og bæredygtige produkter, i form af deres ”HOW - TO - VIDEOER”, workshop, temadage og kurser.Vi har indgået et PANT-partnerskab med Byggehygge, som blandt andet i forbindelse med deres kurser, bruger tøjet til at skabe nye spændende genanvendte produkter. Formålet er, at kunne inspirere dig til selv at føre dine kreative ideer ud i livet.

Følg dem på Instagram her: @BYGGEHYGGE


Eksempler på redesignet pant-tøj

Bliv Pant-partner

Har du kreative evner til at give gamle produkter nyt liv? Vi søger altid efter nye PANT-Partnere, som kan tænke sig at være en del af vores bæredygtige rejse.

Hvis du har de nødvendige kreative færdigheder til at blive PANT-partner, så skriv en mail, og del dine tanker og ideer med os på kontakt@lakor.dk. Mærk emnefeltet: PANT-PARTNER-

Vi tager imod henvendelser fra både organisationer, firmaer og privatpersoner.

Loading...