Pant-partnere

Vores PANT-partnere redesigner udtjente LAKOR-produkter, og viser hvordan kreativitet og genbrug kan gå hånd i hånd. Det tøj der bliver afleveret som PANT i vores butikker, giver vi videre til vores PANT-Partnere som laver dem om til f.eks. børnetøj og puder. Målet er at forlænge levetiden på vores produkter, og inspirere dig til at gøre det samme.

Vores PANT-partnere

ByMandrup

Britt Mandrup er i symbiose med sin symaskine og længe har hun syet børnetøj til de LAKOR-ansattes arvefølgere. Britt er en af de flittige PANT-partnere som giver dit gamle tøj nyt liv. Det gør hun ved at lave det PANT-tøj vi får indleveret i vores butikker om til børnetøj.

Pengene fra salget går selvfølgelig direkte til Britt.

Følg Britt på Instagram her: @bymandrup. For henvendelser, fang hende gerne på +45 41 98 50 07

Byggehygge

Byggehygge er en dansk virksomhed, der har fokus på upcycling og møbeldesign blandt andre spændende projekter. Personenerne bag Byggehygge er Anders og Lasse, der sammen vandt Mesterskaberne på DR1.

Til daglig guider de dig igennem, hvordan du selv kan hygge med at bygge gennem deres ”HOW-TO"-videoer, workshops og kurser.

Følg dem på Instagram her: @BYGGEHYGGE


Bliv Pant-partner

Har du kreative evner til at give gamle produkter nyt liv? Vi søger altid efter nye PANT-Partnere, som kan tænke sig at være en del af vores rejse.

Hvis du har de nødvendige kreative færdigheder til at blive PANT-partner, så send os en mail med dine tanker på support@lakor.dk.

Vi tager imod henvendelser fra både organisationer, firmaer og privatpersoner.