Pant partnere

Vores PANT-Partnere redesigner vores PANT-produkter, og viser hvordan kreativitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Det tøj der bliver afleveret som PANT i vores butikker, bliver givet videre til vores PANT-Partnere, der laver nye designs ud af tingene som f.eks. børnetøj og puder. Målet er at forlænge levetiden på vores produkter, og inspirere dig til at gøre det samme.

Partnere

ByMandrup

…Mere info kommer snart.

Følg ByMandrup på Instagram her: @bymandrup

Byggehygge

Byggehygge er en dansk virksomhed, der har fokus på upcycling, møbeldesign, og bæredygtige projekter.
Personenerne bag Byggehygge er Anders og Lasse, der sammen vandt Mesterskaberne på Dr 1.

Byggehygge er kendt for at genanvende og ’upcycle’ produkter, og på kreativ vis lave nye produkter ud af gamle materialer.
Til daglig guider de dig igennem, hvordan du selv kan lave kreative og bæredygtige produkter, i form af deres ”HOW - TO - VIDEOER”, workshop, temadage og kurser.Vi har indgået et PANT-partnerskab med Byggehygge, som blandt andet i forbindelse med deres kurser, bruger tøjet til at skabe nye spændende genanvendte produkter. Formålet er, at kunne inspirere dig til selv at føre dine kreative ideer ud i livet.

Følg dem på Instagram her: @BYGGEHYGGE


Eksempler på redesignet pant-tøj

Bliv Pant-partner

Har du kreative evner til at give gamle produkter nyt liv? Vi søger altid efter nye PANT-Partnere, som kan tænke sig at være en del af vores bæredygtige rejse.

Hvis du har de nødvendige kreative færdigheder til at blive PANT-partner, så skriv en mail, og del dine tanker og ideer med os på kontakt@lakor.dk. Mærk emnefeltet: PANT-PARTNER-

Vi tager imod henvendelser fra både organisationer, firmaer og privatpersoner.

Loading...