Outfits til din Sea·way·cation

Inspiration til dit nye outfit

styling tips & tricks

Om du skal på teltsafari i Vestjylland, eller på besøg hos svigerfamilien på Langeland, så har vi helt sikkert et outfit, som passer ind til begivenheden.


På denne side finder du 4 forskellige outfits, som vores fotograf har sat sammen til vores seneste photoshoot.

Gå på opdagelse nedenfor

Outfit 1

Puch fanatikernes Tuxedo

Dette Outfit er sat sammen omkring en af de nye T-Shirts fra sommerkollektionen og danner sammen med de to komplementerende produkter et outfit der oser af selvsikkerhed.

Tip til outfit:
Find de bedste røjsere i skabet og hop ud i naturen med en fyldt kaffekande her i det tidlige forår

Outfit 2

Den nye Klein shirt har med sin knasende sprød bomuldskvalitet og praktiske ærmestropper til opsmøg fantastiske egenskaber som en let overshirt, men kan fint stå alene som en pæn skjorte til de fleste hverdags ekspeditioner

Tip til outfit:
Tag gerne en mørk T-Shirt på under skjorten så denne rigtigt kan træde frem - og du vil kunne få selv den mest usentimentale skovfoged til at gå i spåner.

Outfit 3

Dette stilfulde outfit vil nok blive en fast følgesvend til diverse sommerudflugter, hvis tøjet skulle finde vej ind i din garderobe. Mågens farver passer utroligt godt sammen med de nye Lakridspibe sokker fra den nye forårskollektion.


Tip til outfit:
Hvis du tager ud på fisketur med dette outfit, skal du huske at medbringe en ekstra lakridspibe, så der er noget at forhandle med overfor mågerne.

outfit 4

Dette outfit er inspireret til at tage ud i naturen. Den lækre og bløde langærmede T-shirt mixet med en matchende skaljakke, der både er vind og vandbestandig gør, at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at komme udenfor og ligne en million.

Tip til outfit:
Til de kølige dage her i foråret anbefaler vi en fyldt termokande med noget lækker og varmt drikkelse. Du vil nemlig sjældent føle dig så connected med naturen, som når du sidder alene ved vandet iført en blød langærmet T-shirt og en varm kop kaffe i din hånd.


Sammensæt dit eget outfit

Det bedste outfit er altid det outfit, som du føler dig mest komfortabel i - Så gå på opdagelse i vores nye forårskollektion og sammensæt dine egne favoritter og bliv klar til at ankomme til havnen med selvtillid og stil