100 DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 599,- DKK

GRATIS RETURNERING

LAKOR x Havana

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere denne kollektion i samarbejde med eventyrerne Emil og Theis Midé Erichsen. Tøjet er inspireret af Havanas eventyrlige sejlads i Polynesien og sætter fokus den globale udfordring med plast i verdenshavene. Derfor er produkterne i denne kollektion lavet af bæredygtige metervarer som Økologisk bomuld, Lyocell og SEAQUAL.

Kollektionen

Pipe Flamingo Tee
Pipe Flamingo Tee
Normalpris250,00 kr
  Bird watcher jacket jakke i farven khaki, lavet af 100% bomuld i slidstærk kvalitet
  Bird watcher jacket
  Normalpris900,00 kr
   Lifesaver shirt sommerskjorte med motiv af fuglebaderinge, lavet af bæredygtigt tencel stof, krave
   Lifesaver Shirt
   Normalpris600,00 kr
    Shellphone Tee
    Shellphone Tee
    Normalpris250,00 kr
     Barreled Tee
     Barreled Tee
     Normalpris250,00 kr
      Æxplore Compass Tee
      Æxplore Compass Tee
      Normalpris250,00 kr
       Amity Island Shirtjacket
       Amity Island Shirtjacket
       Normalpris700,00 kr
        Long Island Short Tee
        Long Island Short Tee
        Normalpris300,00 kr
         Dunes shorts
         Dunes shorts
         Normalpris500,00 kr
          Tattoo Shorts
          Tattoo Shorts
          Normalpris500,00 kr
           Flamingo Swim Shorts
           Flamingo Swim Shorts
           Normalpris500,00 kr

            Polynesiske tegn

            De polynesiske tegn du finder i kollektionen er tegnet af Theis og Emils kusine, Amanda Midé-Andersen. Mønstrene er inspireret af deres rejse gennem Polynesien og de tatoveringer som Emil og Theis fik lavet af de lokale. Symbolerne fortæller bl.a. historier naturens evige forandring og om kærlighed til havet. Se betydningerne i billedrotationen nedenfor.

            "Vi valgte ret tidligt at centrere kollektionen om de polynesiske tegn, fordi de i sig selv symboliserer drengenes rejse. Theis og Emil fik hver deres tatovering i Polynesien, der fortalte deres egen historie om jordomsejlingen, og som kom til at følge dem på resten af rejsen og i resten af livet. De fortæller, i al deres detaljerigdom, meget mere end mine snaksalige fætre selv kunne have fortalt.

            Det karakteristiske ved de polynesiske tegn er, at hvert symbol har sin helt egen betydning som så igen får en ny betydning i sammensætningen med andre tegn. Samtidig fortæller symbolerne ydmyge historier om naturens mangfoldighed og menneskets afhængighed af den. Det var et narrativ som jeg synes passede godt til kollektionens fokus på bæredygtige materialer og genbrugsplast."

            -Amanda Midé-Andersen

            SEAQUAL™ er en metervare som består af genbrugsflasker og plastik affald opsamlet af fiskerbåde langs Europas kyster. Begge dele nedbrydes og omdannes til tekstil tråd. Tråden har vi vævet sammen med Lyocell som er lavet af bæredygtige træfibre fra hurtigt voksende træer. Træfibrene nedbrydes i en cirkulær kemisk lukket proces, hvor intet kemi forlader fabrikken. De to materialer væves sammen på tekstilmøllen Santanderina i Spanienen som er en af Europas førende indenfor bæredygtige metervarer. Skjorterne bliver derefter syet og pakket i bionedbrydelige majsposer hos danskejede ShirtMakers i Nordmakedonien. Ved et at købe en af skjorterne fra LAKOR X HAVANA kollektionen er du med til at støtte projektet ’Upcycling the Ocean’ som med sine lokale og globale initiativer fjerner et ton affald fra havene om dagen.

            Loading...