Bæredygtighed

Bæredygtighed fylder meget i vores dagligdag, men hvor manges fokus udelukkende er på bæredygtighed i produktionen, tænker vi i LAKOR lige så høj grad på et produkts livscyklus: Hvilke metervarer bruger vi? Hvor lang er produkternes levetid? Og hvordan genbruger man udtjente produkter? Det er bare nogle af grundende til at vi har Pant på vores tøj.

Materialer

Kunne du tænke dig en skjorte lavet af træ eller shorts lavet af plastikflasker? Disse materialer kan, blandt andre bæredygtige metervarer, allerede findes i vores kollektioner.

1 produkt = 1 seatree

For hvert LAKOR-produkt der sælges, sørger vi for at der plantes et Mangrove-træ i Madagaskar. Projektet gør en stor og håndgribelig forskel for udsatte lokale og naturen.

Pant

Vi håber, at der går mange år, før der ikke længere er plads til dit LAKOR-produkt i klædeskabet. Når dagen kommer, vil vi dog opfordre dig til at tage det tilbage til sin hjemstavn i LAKOR-butikkerne. Så sørger vi for, at produktet enten bliver genbrugt eller videregivet til et velgørende formål.

Når du afleverer et stykke LAKOR-beklædning, vil du få pant for produktet, som du kan bruge på dit næste LAKOR-køb i vores butikker.