GRATIS RETURNERING

GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 599 KR.

100 DAGES RETURRET

Æxplore

Eventyr har mange størrelser, og uanset om dit eventyr er at plante boghvede i baghaven eller tage på jordomsejling i en jolle, står vi bag dig hele vejen. Vores ultimative ønske er at prikke til din eventyrlyst, og inspirere dig til at opsøge steder, som får dig til at glemme at tjekke din telefon.

Fotografens notater

Vi fandt et lejr-spot mellem fjord og hav ved Nymindegab i Vestjylland, hvor vi var tilpas beskyttede for den hårde vestenvind. Selv om vinteren kan man finde skønne områder langs vestkysten til at holde bål, sove i telt og trække sig tilbage.

Fish or Die

Vores slogan ’Fish or die’ har flere betydninger.


Den passionerede

Fiskeri kan være ligeså meget en livsstil som det er en hobby. Et liv uden fiskeri ville derfor være som citron uden torsk. Lidt mere surt.


Den kyniske

Byerne langs de danske kyster var førhen afhængige af fiskeri som erhverv. Det var derfor “Fish or Die”.


Den street

Ordsproget stammer i virkeligheden fra skateboardkulturen og “Skate or die”, men da vi ønsker at gøre Udkansdanmark street var det oplagt at lave vores egen version.


Den bølgeelskende

Mange sværger til surfboardtypen “fish” når de surfer i danske forhold.

Tencel

Størstedelen af skjorterne i denne kollektion er lavet af træ. Det lyder måske helt i skoven, og det er det faktisk også. Skjorten er nemlig produceret i det bæredygtige materiale Tencel, som er lavet af regenererede træfibre. Træfibrene bliver nedbrudt og derefter spundet til tråde i en lukket kemisk proces. Dette resulterer i et materiale, der giver en silkeblød fornemmelse mod huden, hvis naturlige egenskab neutraliserer kropslugt og reducerer bakterier. Produktet behøves således ikke at blive vasket, hvilket både du og miljøet vil sætte pris på. Så skal du med en tur i skoven?

Loading...