Outfit ideer til naturelskeren

Inspiration til dit nye outfit

styling tips & tricks

Om du skal på teltsafari i Vestjylland, eller på besøg hos svigerfamilien på Langeland, så har vi helt sikkert et outfit, som passer ind til begivenheden.


På denne side finder du 4 forskellige outfit ideer, som vores fotograf har sat sammen til vores seneste photoshoot.

Gå på opdagelse nedenfor

Outfit 1

Outfittet er sat sammen omkring en af de nye T-Shirts fra efterårskollektionen sammensat med den nye og lækre denimskjorte.

Tip til outfit:
Find de bedste røjsere i skabet og hop ud i naturen med en fyldt kaffekande her i det tidlige efterår

Outfit 2

Den nye Moss shirt har med sin tykke og bløde kvalitet fantastiske egenskaber som en let overshirt, men kan fint stå alene som en pæn skjorte til de fleste begivenheder på året

Tip til outfit:
Tag gerne en lys T-Shirt under skjorten så denne rigtigt kan træde frem - og du vil kunne få selv den mest usentimentale skovfoged til at gå i spåner.

Outfit 3

Dette stilfulde outfit vil nok blive en fast følgesvend til diverse familiesammenkomster, hvis tøjet skulle finde vej ind i din garderobe. De brune farver fra skjorten passer utroligt godt sammen med den nye Knokkelshirt i brun fra den nye efterårskollektion.


Tip til outfit:
Hvis du tager ud på fisketur med dette outfit, skal du medbringe en ekstra stor pose til alle de fisk, der frivilligt vil springe i dit net for at se nærmere på sådan en flot landkrabbe.

outfit 4

Dette outfit er inspireret til at tage ud i naturen. Den lækre og bløde striktrøje mixet med en skaljakke, der både er vind og vandbestandig gør, at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at komme udenfor.

Tip til outfit:
Til de kølige dage i efteråret anbefaler vi en fyldt termokande med noget lækker og varmt drikkelse. Du vil nemlig sjældent føle dig så connected med naturen, som når du sidder alene i skoven iført en varm striktrøje og en varm kop kaffe i din hånd


Sammensæt dit eget outfit

Det bedste outfit er altid det outfit, som du føler dig mest komfortabel i - Så gå på opdagelse i vores nye efterårskollektion og sammensæt dine egne favoritter og bliv klar til at ankomme til havnen med selvtillid og stil